Полезни съвети

 : MaxSlimming / Полезни съвети

Как се отслабва бързо, здравословно и лесно?

Това е един от най-често задаваните ни въпроси и затова решихме да разкажем какво е добре да се прави, когато се отслабва и какво не е добре да се прави.

Най-лесния начин за отслабване е да:

Оправим хранителния режим Забързаме метаболизма и изгаряне на мазнини с фетбърнъри и продукти за отслабване Увеличим движението и спорта в дневния режим. *Всичко е обяснено на максимално опростен език, без излишни сложни термини.

Какво и как да правим?

Тук целта е основно да се храним балансирано и разумно. Ясно е, че не всеки има възможност да се храни по часове или да готви по няколко пъти на ден и т.н.

Основни правила:

  • - Хранете се често и не прекалявайте с количеството. Хранене през около 3 часа. По този начин тялото не се опитва да складира мастни резерви. Трябва да се научите да се храните преди да спрете да усещата глад. Това се постига, като се определи точно количество храна или като се храните бавно. Иска се време, тялото ви да усети, че е сито. Около 15-20 мин.
  • - Избягват се мазни храни, пържено, чипсове, солети, снаксове, хляб и тестени изделия(може до 1-2 филийки черен или ръжен хляб на ден). Мазни салати, сосове, бульони и т.н. Шоколадови изделия (говорим за вафли, пасти, шок. десерти и т.н.)… чист шоколад е разрешен в умерени количества. Примерно до 70-80гр на седмица. Като цяло е добре да преминете към десерти от пресни плодове, но е ясно, че човек може да се поглези от време на време.
  • - Пийте вода, поне по 2л. на ден. Водата е изключително важна. Може да си правите домашен студен чай или фрешове, но като цяло поне 2 литра течност на ден, за да се чувствате добре и тялото ви да не се тормози. Често в забързаното ежедневие не остава време за това, но е важно.
  • - Разходки или друг вид елементарно физическо натоварване. Ходене пеша около 30 мин. на ден, сутрешна гимнастика 10-тина мин., използване на стълбите вместо асансьор. Малки стъпки като тези може да помогнат много да отслабнем или просто да ни държи във форма. Разбира се, спортът ще помогне най-много. Няколко пъти в седмицата 2-3 по-сериозно натоварване, но тук отново да кажем, че не всеки може да отдели време или достатъчно желание да го прави.

Ето и максимално честно как работят повечето продукти за отслабване. Кога може да помогнат и кога не работят правилно.

    • Всеки един продукт помага да отслабнете в някаква степен, но не всеки може да даде максималния обещан резултат, без да му помогнем.
    • Продукти като ЛиДа, Мейзитанг,Супер Слим, Ултра Ефект и други подобни помагат, ако спазваме поне елементарен хранителен режим и увеличим движението си през деня на поне 30 мин. Основно те работят като намаляват апетитът ни по естествен път. Това не означава, че винаги ще успеем да отслабнем, понякога може да ни помогнат просто да запазим фигура и да не качваме повече излишно тегло.
    • Продукти лицензирани като хранителни добавки и професионални спортни храни за регулиране и загуба на мазнини. Това са така наречените фетбърнъри. Те са създадени да разграждат и унищожават мазнини. Дори и без физическа активност реалната загуба на тегло е до 5-6% лично тегло и до 10-15% за месец, ако сме активни физически. Тук влиза л-карнитин, cut4her, cut4him, alc, pro nutrion продуктите и подобни. Ясно по опаковката може да се различи качествения продукт, направен за спортисти и хора, които искат истински резултати, без риск. Недостатък на тези медикаменти е, че за да предлагат толкова високи резултати и качество са скъпи. Минимална цена за подобен медикамент за един месец е 50-60 лева за опаковка. Няма как под тази цена да се синтезира и предлага нещо с високо качество. Затова често качествените неща са изместени от по-евтини и не толкова ефективни заместители.

Надяваме се да сме били полезни и ви пожелаваме успех! Ако се опитвате да отслабнете, ние сме насреща, готови да помагаме -> www.maxslimming.com

БЪРЗО ПОВИКВАНЕ