добавки за отслабване за жениСпециалните добавки за отслабване за жени са съобразени с някои хормонални и структурни особености, с основно значение за натрупването на мазнини. Напълняването е хормонален проблем в голяма част от случаите, в които се наблюдава. Хормоналният баланс е в основата на естествената красота: сияйна нежна кожа, гъста лъскава коса и здрави нокти и зъби. Той се нарушава от стресови фактори, някои заболявания, като и от липсата на важни хранителни вещества.

Грижа за красотата – цел на всеки препарат за жени

Балансът във всяка клетка на тялото е основна цел на качествените добавки, независимо от предназначението им. Той спомага за адаптивността на нервната система, която е фактор за красивата визия при дамите.

Затова всеки дамски препарат включва необходимите за тези цели съставки: вещества, които стимулират синтезът на няколко основни белтъка, влияещи върху красотата. Такива белтъци са колаген, еластин и кератин, а дефицитът им в тялото е причина за увисване и изсушаване на кожата, изтъняване и изтощаване на косата, и намалена плътност на костите.

Приемът на колаген или суроватъчен протеин в чист вид е препоръчвано на жени, които се стремят към козметични или драстични промени в теглото си, на активните спортистки, както и на всяка жена над 25 г. Добавките от този тип са обогатени с плодови и фитоекстракти, съдържащи витамини, минерали и антиоксиданти, което ги превръща в продукт с почти хранителна стойност.

ТЪРСИТЕ ХАПЧЕТА ЗА БЪРЗО И ЕФИКАСНО ОТСЛАБВАНЕ?ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

Детоксикация и стимулиране на метаболизма

Продуктите за дрениране на телесните течности и изхвърляне на излишните депа са друг основен компонент от селекцията дамски добавки. Те се откриват като самостоятелни натурални екстракти (бреза, бял дъб, зелено кафе и др.), и повечето от тях се отличават със противовъзпалителни свойства и регулаторна функция на месечните промени в организма.

С отделянето на депата със задържани течности се отстраняват и огромно количество от подпухналите закръглени участъци, а целулитните трапчинки по кожата започват да се изглаждат. Влиянието върху нервната, а оттам – и върху хормоналната активност е осезаемо, и последвано от избистряне на кожата и укрепване на косите и ноктите.

Метаболизмът се стимулира от разнообразни продукти и е задача на почти всички дамски препарати. Селекцията от специални продукти за повишаване на телесната температура и по този начин, ускоряване изгарянето на мазнини в покой, се състои от натурални екстракти. Те са обединени в термогенна формула.

Термогенните фетбърнъри стопяват мастните тъкани и предотвратяват образуването на нови, чрез ускорена абсорбция на липиди и въглехидрати, и намаляване нивата на кръвна захар. Природните продукти с такива свойства са бразилски и зелен чай, черно и зелено кафе, канела, женшен, чили, маслиново олио и др. Консумацията им в суров вид също е ефективна, но препаратът е допълнен с ценни витамини, антиоксиданти и минерали, които помагат за справяне с множество органични дефицити.