детоксикираща водаПоявата на детоксикираща вода на пазара на хранителни добавки не беше голяма изненада. Такъв продукт беше изключително необходим, защото интоксикацията е твърде лесен и често несъзнателен процес, докато извеждането на токсините от тялото изисква значителни усилия. Водата, притежаваща пречистващо действие замества гладуването и някои процедури по детоксикация. Ползите от приема ѝ са обект на настоящия материал.

Действие в няколко посоки

Натрупването на отрови в организма става по различни начини, като токсините също са с различен произход. Дори да смятаме, че водим здравословен начин на живот, храната, предлагана в магазините, както и въздухът в големите градове съдържат огромни количества вредни за здравето субстанции, които трябва да изхвърляме навреме ако искаме да бъдем здрави.

Токсините влошават работата на всички жизнено важни органи и системи в тялото, но като че ли най-пагубно се отразяват на функцията на черния дроб. Този орган е отговорен за метаболизирането на мазнините, затова не е странно, че когато работата му е с намален капацитет, възниква натрупване на телесни мазнини, предимно в областта на талията и ханша.

H20 xpell+ е детоксикираща вода, успяваща да се пребори успешно със симптомите на затлъстяването, хроничната умора и задържането на течности в организма. Продуктът е част от портфолиото на престижната марка 4+ Nutrition, известна с производството на едни от най-чистите и ефикасни фитнес добавки, формулирани по иновативен начин.

ТЪРСИТЕ ХАПЧЕТА ЗА БЪРЗО И ЕФИКАСНО ОТСЛАБВАНЕ?ВИЖ ПРОДУКТИТЕ

В състава на водата за детокс влизат витамини, минерали и растителни екстракти, които поотделно и в симбиоза, се грижат за по-доброто състояние на човешкото тяло. Същият продукт, обогатен с витамини от група В се предлага и под формата на таблетки, но водата се оказва по-предпочитаната версия за детоксикация в домашни условия. Нека разгледаме защо?

Течната формула на продукта е подходяща за мъже и жени от всяка възраст, но по-важното е, че тя е изключително лесна за употреба. Предлага се в готов за консумация вариант, което значи, че не е нужна никаква подготовка за приема. Докато за преглъщане на таблетките е нужна течност, то тук самия продукт е в течна форма. Не се разрежда, а само се налива в мерителната чашка.

Високата концентрация на активните вещества позволява с малка доза от водата да се постигне желаното действие. Така продуктът излиза и по-евтино, защото с еднократен дневен прием от 20 мл, бутилката от 500мл покрива нуждите на ползвателя за почти цял месец. 25 дози се съдържат в един флакон, което показва, че цената на тази първокласна добавка е наистина много разумна.

H20 xpell+ има изключителен състав, включващ компоненти действащи в различни посоки. Коренът от Аспарагус се бори с проблемите на храносмилателните органи, подобрявайки функцията на надбъбречната жлеза, синтезираща храносмилателни ензими и глюкоза. Ананасът, благодарение на съдържащия се в него Бромелаин изглажда целулита, премахвайки мастните натрупвания по бедрата и ханша.

H20 xpell+ е и диуретик, залагайки на листа от зелен хвощ, зелен чай и черешови дръжки. Подобрявайки работата на бъбреците и уринарния тракт, детоксикиращата вода помага за извеждането на излишните телесни течности. Задържането на телесна течност е проблем, измъчващ основно дамите, но и мъжете с бъбречни заболявания могат да се оплачат от това състояние..

С редовен прием на детоксикираща вода могат да се излекуват много хронични заболявания, включително като се премахнат токсините, натрупани вследствие на медикаментите, назначени за тяхното лечение. Водата зарежда с енергия, подобрява състоянието на тялото на клетъчно ниво и помага на хората от всички възрасти да се чувстват и изглеждат по-млади.